Fashion Month Kigili ♚♔ За секој маж

Fashion Month Kigili ♚♔ За секој маж

Kigili, место кое не смее да се пропушти за време на вашиот шопинг во Скопје Сити Мол
-40% на одела
Земи 3, плати 2 ( маица, кошула, јакна, пантолони )
-20%

12.05.201701.06.2017
Органска крема со Гоџи Бобинки!

Органска крема со Гоџи Бобинки!

Почувствувајте ја моќта на природата со Дневната и Ноќната крема на SANTE со органски гоџи бобинки, ши путер, органски маслинки, какао, бадем, јојоба....

03.05.201714.12.2017
  • 1
  • 2