Одиме на шопинг на Jack & Jones ‼️

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Чизми на 30% од 5580 на 3906 ден‼️

Фармерки на 50% од 5580 на 2790 ден‼️

Бордо јакна на 30% од 3720 на 2604 ден‼️

Џемпер на 30% од 3100 на 2170 ден‼️

Маслинестата јакна на -50% од 8000 на 4000 ден


  •  
  •  
  •  
  •  
  •