Оглас за вработување Jack &Jones

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

AM Fashion Group –  во Скопје Сити Мал за потребите на својот продажен салон објавува ОГЛАС за вработување на Асистенти за продажба.

Потребни квалификации

– Од 18- 35 години

– Минимум средно образование

– Изовонредни комуникациски вештини

– Способност за работа во тим

– Солидно познавање на работа со компјутер -MS Office

-Поседување на вештини за продажба

– Предходно искуство во продажба  ќе се смета како предност

-Познавање на Македонски и Англиски јазик (на Албански и други јазици ќе се смета за предност )  

Заинтересираните кандидати можат да ја доставаат својата кратка биографија со фотографија, на следната емаил адреса:career@jackandjones-am.com 


  •  
  •  
  •  
  •  
  •