ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА ИНФО ПУЛТ

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

СЦМ РЕТАИЛ ДООЕЛ ( СКОПЈЕ СИТИ МОЛ )

Моментално бара работник на позиција…

Работник за инфо пулт, работа во смени.

Ве замолуваме да ја испратите вашата биографија на следниот маил: scm@skopjecitymall.mk 


  •  
  •  
  •  
  •  
  •