ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА ИНФО ПУЛТ

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

СЦМ РЕТАИЛ ДООЕЛ ( СКОПЈЕ СИТИ МОЛ )

Моментално бара работник на позиција…

Работник за инфо пулт

Работа во смени.

Датум за пријавување до 10.04.2019

Ве замолуваме да ја испратите вашата биографија на следниот маил: scm@skopjecitymall.mk 


  •  
  •  
  •  
  •  
  •