Okaidi

okaidi[1]

ВТОР КАТ

m: +389 71 227 125

e-mail: okaidi@fashiongroup.com.mk

w: www.fashiongroup.com.mk/brendovi/okaidi

f: www.facebook.com/Okaidi

Okaidi

Okaidi е француски бренд за деца, официјално лансиран во септември 2000-та година.

Во 2001 година навлегува на британскиот пазар и со тоа станува интернационален бренд.

Современите интереси на детскиот свет се интегрирани во дизајнот на Okaidi, не занемарувајќи  го детскиот сензибилитетот и детскиот став.

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?