One

one[1]

Приземје

t: +389 2 5411-825

t: +389 2 5411-824

e-mail: CityMallShopEmloyees@one.mk

w: www.one.mk

One

ONE e телекомуникациски оператор во Македонија, првиот оператор во земјата со комплетна понуда на телекомуникациски услуги, член на групацијата на Телеком Словенија, која е една од најуспешните групации во југоисточна Европа, со свои подружници во Косово, Босна и Херцеговина и Албанија и со 50% сопственост во националниот оператор во Гибралтар, Gibtelеcom.

Мрежата на ONE покрива 99,9% од населението и 98,17% од територијата на Република Македонија со квалитетен сигнал.

Имаме широка палета на висококвалитетни, лесно достапни и уникатни производи и услуги и широка малопродажна мрежа низ цела земја.

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?