OnTime во Skopje City Mall

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

OnTime застапникот на реномираниот шпански бренд за ѕидни часовници Nomon, како и на полскиот бренд Plantwear за дрвени наочари и рачни часовници, може да ги најдете на првиот кат во Skopje City Mall. 

Ве очекуваме!

 


  •  
  •  
  •  
  •  
  •