Original Marines

original-marines[1]

ВТОР КАТ

m: +389 78 261 976

e-mail: om1@krs.mk

Original Marines

Сè започна во почетокот на 1980-тите години со производство на обична бела маици направена да изгледа како “оние кои ги носат маринците”. Тоа беше голем успех и за неколку години беа продаени 25 милиони маици. Тоа беше голем успех за петте деловни мажи од Кампанија, кои започнаа да размислуваат за компанија за облека и завршија со успешен бизнис, кој во моментов функционира во Италија и во странство.

Во моментов продавниците на Original Marines може да се најдaт во целиот свет – постојат над 600 еден бренд продавници, а 66 од нив се во странство.

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?