ORSAY | Запомни го датумот: Autumn shopping day!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Запомни го датумот: Autumn shopping day! 🍁
Ве покануваме да не посетите на 15.09.2018.
Прославете ја есента со нас и нашата нова колекција во ORSAY продавницата!
Ве очекуваат многу изненадувања. 
Не пропуштајте, поканата важи за двајца – ти и твојата најдобра пријателка! 


  •  
  •  
  •  
  •  
  •