ОСКАРОВСКА НЕДЕЛА ВО CINEPLEXX

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Со посебна цена од 200 денари, која важи за сите проекции на филмовите, без разлика дали се 2Д или 3Д.
Филмовите кои може да ги погледнете повторно се: Боемска РапсодијаЅвездата е роденаОдмаздници:Војна на бесконечностаЧовекот од сенкаЦрниот пантерНеверојатните 2Разурнувачот Ралф и Човекот-пајак: Нов свет.
Билетите ќе бидат во продажба од вторник, 19.02.2019

Цената на билетите за филмовите опфатени со Оскар Ревијата е 200 денари, за секоја проекција, секој ден во текот на прикажувањето на ревијата (21-27.02.2019).
Оскар Ревијата се дефинира како посебен настан и поради тоа цената на билетите е унифицирана и без можност за попуст.
Посебните ваучери od Tazѐ не важат за специјалните проекции во кои спаѓа и Оскар Ревијата.


  •  
  •  
  •  
  •  
  •