Отворен ден на Вардар: Дружете се со ракометарите, добијте награди и попусти

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Сакате да ги запознаете ракометарите на Вардар, новите и оние што се неразделен дел од тимот, што сезонава на клубот му донесоа многу радости и победи

Да се фотографирате со некои од нив

Да добиете автограм на својата маичка или некој друг ваш сувенир

Или пак да ги прашате за претходните успеси, за титулата во Лигата на шампионите или четирите во СЕХА Газпром лигата

Се гледаме среда во 19:00 часот 😍

 


  •  
  •  
  •  
  •  
  •