Оваа сабота отворена работилница “Интерпретација на Пикасо”

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Оваа сабота Ве покануваме на отворена работилница под водство на учениците од Меѓународното училиште НОВА. 👨‍🎨
Од 12:00-14:00
Учениците од 8 одд. имаа и можност да се претстават со својата изложба на тема “Интерпретација на Пикасо”. Го прооучуваа неговиот живот, важност за општеството, правецот на создавање и доминантноста и влијанието на продажните аукции.
Се гледаме во сабота 😍


  •  
  •  
  •  
  •  
  •