Овие денови се идеална шанса за да ги решите Вашите проблеми со спиењето – како можете да го направите ова?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Можеби за некого спиењето е нормален процес во животот за кој не вреди да се разговара, од друга страна поголемиот дел од луѓето имаат проблем со спиењето. Ако не спиете доволно тоа ви носи многу проблеми како недостаток на конентрација, проблеми со меморијата, постојан замор во текот на денот итн.

Токму поради ова 19 март е прогласен за Светски Ден на Спиењето со цел да ги едуцира луѓето во светот за важноста на спиењето, како и за да им помогне на оние кои имаат сериозен проблем со спиењето.

Доколку сте дел од нив, тогаш овие денови се идеална шанса за Вие да го решите проблемот со спиењето.

Како да го направите тоа?

Земајќи предвид дека некои од клучните фактори на спиењето се недостигот на идеалниот душек, јорган или перница, JYSK одлучи во чест на овој ден да направи една супер понуда.

Во JYSK ќе се слави Светскиот Ден на Спиењето со 4 дена прослава и 4 дена попуст!

Попустот до 60% ќе се однесува на  сите артикли за спиење, што претставува идеална шанса за Вие да им кажете збогум засекогаш на проблемите со спиењето.

Овие производи можете да ги најдете во продавницата на JYSK во Skopje City Mall, да не исконтактирате на 0800 10 500 (бесплатно) или преку социјалните мрежи.

За повеќе информации, посетете ја страната на JYSK на Facebook со клик тука


  •  
  •  
  •  
  •  
  •