Oxette

logo-oxette

Приземје

t: +389 2 30 60 210

m: +389 71 225 258

e-mail: oxettemk@yahoo.com

f: www.facebook.com/OxetteMK

t: www.twitter.com/OXETTEJewellery

w: www.oxette.gr

Oxette

Oxette е бренд за независни и модерни жени кои ја сакаат модата и ја користат да ја изразат својата посебност.

Oxette креира модерен накит, часовници и модни додатоци инспирирани од современата жена.

Продажната мрежа на Oxette е во повеќе од 25 земји низ целиот свет.

родавниците на Original Marines може да се најдaт во целиот свет – постојат над 600 еден бренд продавници, а 66 од нив се во странство.

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?