Pandora My True Colours

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Вашите бои

Боите го претставуваат нашето расположение и емоции, правејќи да се чувствуваме мирно и енергично, разиграно или замислено. Оваа сезона искористете ги позитивните ефекти на боите од нашата нова колекција на Pandora прстени My true Colours. Бисерната силуета на нашиот дизајн Purely Pandora е безвременска и модерна, а бојата завзема централен дел на прстените. Секоја боја на каменот има различно значење, означува личен идентитет или претставува нешто што Вие сакате.

Одберете боја која ве опишува од нашата колекција на прстени Pandora My True Colours.


  •  
  •  
  •  
  •  
  •