Penti (Sara Fashion)

penti[1]

Приземје

t: +389 2 3220-829

e-mail: penti106@gmail.com

w: www.detasocks.com

Penti (Sara Fashion)

Penti (Sara Fashion) е ланец на продавници за малопродажба на чорапи и хулахопки со мал дел долен веш и костими за капење.

Во својата програма нуди голем избор на чорапи и хулахопки од познати брендови како Red Star, Penti, Sara Kolant, Matex и други.

На своите купувачи им нуди многу производи со висок квалитет и цени за сечиј џеб. Penti (Sara Fashion) е постојано во чекор со модните трендови и во секое време нуди разни промоции, акции и попусти.

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?