Fashion Month | Петок 12ти мај | JEANS WORKSHOP

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

♔♚Fashion Month Jeans Week ♚♔👖★ JEANS WORKSHOP ★👖

Донесете стар пар фармерки, време да им дадете нов изглед на вашите стари фармерки!

👗👒 Петок 12ти мај ( 19-21 часот ) 👞💕

(SCM приземје, кај Swarovski)


  •  
  •  
  •  
  •  
  •