Победниците од Mask’N Mall 2019

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Драги пријатели,
Ги имаме победниците од Mask’N Mall 2019, натпреварот за најдобрите маски кои вие ги избравте со лајкување

Прво место вредоносен ваучер од 15.000 денари 

Второ место вредоносен ваучер од 10.000 денари

Трето место вредоносен ваучер од 5.000 денари

 

Ви ги презентираме и победниците за најдобра маска од вработени низ локалите во Скопје Сити Мол

Прво место вредоносен ваучер од 9.000 денари 

Второ место вредоносен ваучер од 6.000 денари

Трето место вредоносен ваучер од 3.000 денари


  •  
  •  
  •  
  •  
  •