Побрзајте  Галерија во Skopje City Mall 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

1.Промоција на слушалки и блутут звучници Sony во Галерија 

2.Намалување на игри за PlayStation 4 

3. За најголемиот светски настан – FIFA WORLD CUP, во Галерија ви подготвивме СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА на ТЕЛЕВИЗОРИ! 

Спремете се да гледате фудбал како никогаш досега!
Плус, добијте бесплатна 5 годишна гаранција со секој ТВ


  •  
  •  
  •  
  •  
  •