Подготви се за #СуперСреда во #Cineplexx!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Подготви се за #СуперСреда во #Cineplexx
Овој 4-ти јули погледни ги сите филмови по СУПЕР цена од 120 денари! (важи за 2Д и 3Д филмови)

Билетите се пуштени во продажба!


  •  
  •  
  •  
  •  
  •