Повелете во Bella нова колекција

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Нови парчиња на полиците во Bella, нови возбудливи моменти за сите дами!
Колекцијата Пролет ’20 ви ја претставуваме со линијата Сохо, Медисон, Натали, Натали Лур, Палма, Палма Лур.

Пролетните колекции се повозбудливите од сите други. Тогаш правиме драстични промени во нашиот гардеробер, мислејќи на пријатните сончеви денови кои следат.

Внесете новитет во вашиот гардеробер и направете го впечатлив вашиот стил.


  •  
  •  
  •  
  •  
  •