Повелете во Крш и изберете ги вашите маски и костими

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Еден од најинтересните денови е пред нас.
Ден на шегите, насмевките, маските и костимите 
Биди оригинален, биди супер херој.
Најубавите маски за момчиња по намалени и акциски цени ке ги најдете во продавниците на Крш 
#krs #SkopjeCityMall #крш

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.


  •  
  •  
  •  
  •  
  •