Празнично работно време на Скопје Сити Мол

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Деновите околу новогодишните празници се највозбудливиот период за децата, но и за возрасните, денови кога сите веруваме во мали чуда, слатки изненадувања и по малку магија. Затоа Skopje City Mall ја заокружува 2017-та со Магична сказна која ќе трае до 9 јануари 2018 година. Исто така има промени во работно време по повод новогодинишните празници.


  •  
  •  
  •  
  •  
  •