Празнично работно време 1ви, 2ри и 3ти мај!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Почитувани, работно време на отворените локали за време на празничниот викенд ќе биде следно:

Аптека Зегин 07:00 – 13:00 часот

Маркет Рамстор 07:00 – 13:00 часот

ДМ маркет 08:00 – 13:00 часот


  •  
  •  
  •  
  •  
  •