Приземје

+

🇸🇮 Јa запознавме Словенија за време на Велигденските празници!

+

🇺🇸 Ги запознавме Соединетите Американски Држави за време на Велигденските празници!

+

🇭🇺 Денес ја запознавме Унгарија за време на Велигденските празници!

+

🇷🇺 Денес ја запознавме Русија за време на Велигденските празници!

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?