Шопинг понуда во новиот и свеж изглед на #Springfield

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Пролетта ја започнуваме со нов и свеж изглед на #Springfield во Skopje City Mall! 
Ве очекуваме ДЕНЕС да нѐ посетите, бидејќи Ви подготвивме изненадувања и диџеј сет со Филип Стефановски од 17:00 до 21:00 часот! #BeThere #NewLook #Opening

 


  •  
  •  
  •  
  •  
  •