Промо акција во Sport Vision!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Во мултибренд продавницата на Sport Vision #SkopjeCityMall до 15ти Јули за купени 2 производи добивате -30% попуст на вториот поевтин производ и за 3 купени производи добивате -70% попуст на третиот најевтин производ
*акцијата не се однесува на новата колекција


  •  
  •  
  •  
  •  
  •