Промоција на „Јас Пинк Пантер – исповест“ од Оливера Ќирковиќ во Скопје Сити Мол

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Исповедта на една од најдобрите српски репрезентативки во кошарка која навлегла во светот на криминалот е всушност драматична приказна за храброста и стравот, моралот и неморалот, верувањето на младешкиот ум склон на утопија, како и за дното во кое лесно се паѓа и во кое длабоко се потонува.

На 15.05.2019 година во книготека Икона во Скопје Сити Мол ќе се одржи промоција на „Јас Пинк Пантер“ од Оливера Ќирковиќ со почеток од 17:00 и ќе трае до 21:00. Освен промоција на книгата ќе се потпишуваат книги и ќе се прават фотографии со авторката.


  •  
  •  
  •  
  •  
  •