Проверете ја новата колекција есен/ зима ’19 во Bella

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Стилот на секоја жена е посебен и специфичен. Тој е одраз на нејзиниот внатрешен свет во комбинација со богатиот карактер, слободата во изразувањето и префинетиот вкус. Исполнетата и среќна жена, со богата имагинација е неизбежно да се забележи.

Есента е време за храбри потези, живописни бои и луди комбинации. Токму такви се и нашите модели оваа сезона. Заводливи, префинети и инспиративни, со кроеви кои ќе ве одделат од останатите и бои кои ги мамат погледите.

Затоа подгответе се да оставите впечаток и појдете на авантура во уште една нова сезона со Bella. Ставете ги розовите очила, црвен кармин на усните и погледнете со оптимизам кон иднината.

 


  •  
  •  
  •  
  •  
  •