Работно време за викенди!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Согласно новите препорачните мерки се менува работното време на следниве локали за време на викендите.

* Менувачница и Тина Вет продавница за миленичиња од 10:00 до 15:00 часот
* Маркетот и Зегин аптека 08:00 до 15:00 часот
* ДМ дрогерија 10:00 до 14:30 часот

До истите може да се пристапи преку влезот од улица Љубљанска покрај банката и влезот од улицата Манапо кај маркетот.

* подземниот паркинг останува во функција

Во меѓувреме, ние продолжуваме да го почитуваме режимот на висока хигиена и засилена дезинфекција на нашите простории
Ве замолуваме да се грижите за вашето здравје како и за здравјето на тие околу вас со препорачните заштитни мерки.

Со почит


  •  
  •  
  •  
  •  
  •