Денес Ве покануваме на Latino Flash Mob

Денес Ве покануваме на Latino Flash Mob

На 2 Април во Скопје Сити Мал танцуваме сите заедно, Ве носиме во потоплите краишта на светот, карипските звуци на Салсата и Бачатата ќе бидат доволно опуштање за и вие да ни се приклучите, а со бразилската Самба сите на нозе, Руеда, Ча Ча и Зумба за еден несекојдневен рекреативен вторник. Танцувај и Уживај, секој...

02.04.201902.04.2019
ТРАДИЦИОНАЛНО ПРОСЛАВУВАЊЕ НА ДЕНОТ НА ШЕГАТА ВО СКОПЈЕ СИТИ МОЛ

ТРАДИЦИОНАЛНО ПРОСЛАВУВАЊЕ НА ДЕНОТ НА ШЕГАТА ВО СКОПЈЕ СИТИ МОЛ

Годинава најдобра маска ќе се бира и меѓу вработените на трговскиот центар Една поговорка вели: “Денес е 1. април – денот на шегата, не верувај никому и немај доверба во никого, впрочем како сите други 364 денови.” Но, она што е за верување е дека во Скопје, веќе неколку години, центарот на обележување на Денот...

28.03.201901.04.2019
СООПШТЕНИЕ ДО ЈАВНОСТА:  Успешно спроведена вежба за евакуација

СООПШТЕНИЕ ДО ЈАВНОСТА: Успешно спроведена вежба за евакуација

Денеска во 07:30 часот, во просториите на Скопје Сити Мол, согласно законските обврски и правилникот за работа на трговскиот центар, се одржа една редовна вежба за евакуација. Целта на оваа интерна активност во форма на евакуација, е да се тестира системот за заштита и спасување на трговскиот центар. Вежбата за евакуирање била изведена под надзор...

27.03.201927.03.2019
Уникатната изложба “Во земјата на змејовите” дојде во Скопје

Уникатната изложба “Во земјата на змејовите” дојде во Скопје

Уникатната изложба “Во земјата на змејовите” дојде во Скопје! После турнејата од неколку европски градови, од 21. март до 21. април, уникатната изложба “Во земјата на змејовите” стигнува и во Скопје. Сите посетители на Скопје Сити Мол ќе можат да ја видат и да ја доживеат оваа несекојдневна изложба, која што е исклучително ретка прилика....

19.03.201903.04.2019
Македонската Мода од минатото

Македонската Мода од минатото

По повод меѓународниот ден на жената, 8-ми март, Скопје Сити Мол во соработка со Ансамбл Македонија, ја организираат првата јавна поставка на староградски модни изгледи на жената во Македонија насловена како “Македонската Мода од минатото“. Изложбата “Македонската Мода од минатото” е изложба во која се претставени експонатите од Ансамбл Македонијакои покриваат староградски модни изгледи во период од 19ти...

25.02.201911.03.2019
Промени во наплата и режим на паркингот во Скопје Сити Мол

Промени во наплата и режим на паркингот во Скопје Сити Мол

Почитувани посетители, Ве известуваме дека СКОПЈЕ СИТИ МОЛ, воведува нов режим во однос на паркингот. Работното време на паркингот од 08 до 01 часот останува исто, додека транзитниот бесплатен период ќе изнесува 30 минути.  Првите 4 саати чинат како и до сега 40 денари, а после тие 4 саати, секој саат чини 40 денари. Со...

21.02.201922.02.2019
ЖЕНИТЕ ЈА МЕНУВААТ ДЕФИНИЦИЈАТА ЗА ЗБОРОТ „ЖЕНА“ ВО НОВАТА CONVERSE КАМПАЊА

ЖЕНИТЕ ЈА МЕНУВААТ ДЕФИНИЦИЈАТА ЗА ЗБОРОТ „ЖЕНА“ ВО НОВАТА CONVERSE КАМПАЊА

Новата кампања на CONVERSE се надоврзува на претходната, овој пат славејќи ја жената и промовирајќи ја моќта на љубовта, енергијата, силата, единството и заедницата. Предводници на кампањата се младите жени: Мили Боби Браун, Стефани Курлов, Кин Јункуан, Касиа Гола и Наоми Прејзлер. Ширум светот, девојките и жените се опишуваат како подредени, некаде и во навредливи...

21.02.201921.02.2019
Соопштение до јавноста: Нов режим во паркинг на Скопје Сити Мол

Соопштение до јавноста: Нов режим во паркинг на Скопје Сити Мол

Ве известуваме дека СКОПЈЕ СИТИ МОЛ, воведува нов режим во однос на паркингот. Работното време на паркингот од 08:00 до 01:00 часот останува исто, додека транзитниот бесплатен период ќе изнесува 30 минути.  Првите 4 саати чинат како и до сега 40 денари, а после тие 4 саати, секој саат чини 40 денари. Со тарифата 4...

20.02.201918.02.2019
ВО СКОПЈЕ СИТИ МОЛ МОЖЕТЕ ДА ГО ПОЛНИТЕ СВОЈОТ ЕЛЕКТРИЧЕН АВТОМОБИЛ

ВО СКОПЈЕ СИТИ МОЛ МОЖЕТЕ ДА ГО ПОЛНИТЕ СВОЈОТ ЕЛЕКТРИЧЕН АВТОМОБИЛ

Скопје Сити Мол е првиот шопинг центар во Македонија каде што е поставена станица за полнење на електрични и приклучни хибридни возила. Со поставување на полначот во Скопје Сити Мол, ЕВН продолжува со ширење на националната мрежа на јавно достапни полначи за електрични возила која во моментов брои повеќе од 40 полначи. Полначот во Скопје...

13.02.201913.02.2019
Дополнителни -20% попуст на парчиња од Bella lure колекцијата. 

Дополнителни -20% попуст на парчиња од Bella lure колекцијата. 

Доколку постои парче облека од Bella Lure колекцијата што навистина го посакувате веќе подолго време, сега е вистинскиот момент да си го купите. Искористете го дополнителниот 20% попуст на веќе намалените цени и започнете го месец фебруари со гламурозен и дамски изглед. Дополнителни -20% попуст на парчиња од Bella lure колекцијата. 

11.02.201911.02.2019
За сите романтични души SWAROVSKI

За сите романтични души SWAROVSKI

За сите романтични души, SWAROVSKI Ви ја претставува Valentine’s Day Колекцијата, со брилијантни дизајни и мотиви во кои љубовта е вечна инспирација. Прославете ја љубовта и одберете совршен подарок за вашите најсакани. #swarovski_macedonia #SkopjeCityMall #swarovski

05.02.201905.02.2019