NEFA: Ограничена количина од само 40 парчиња!

NEFA: Ограничена количина од само 40 парчиња!

Ограничена количина од само 40 парчиња! Со купување на аголната гарнитура Monaco заштедувате неверојатни 10.000 денари. Стара цена: 29.990 Денари Нова цена: 19.990 Денари Заштеда: 10.000 Денари ВТОР КАТ Skopje City Mall За повеќе информации, ве молиме контактирајте нè на: +389 70380914

22.05.201822.05.2018
SWAROVSKI Ви подарува

SWAROVSKI Ви подарува

SWAROVSKI Ви подарува ваучер за гратис Мake Up во MAC Cosmetics со секоја сметка над 8000 ден. Додајте кристален сјај на вашиот посебен ден со накитот на SWAROVSKI и надополнете го изгледот со совршен make up. * акцијата важи до 31.05.2018 * важи само во продажниот салон на Swarovski во Skopje City Mall #royalhouse_macedonia #swarovski

21.05.201821.05.2018
ПРОМОЦИЈA НА RAMSTORE ЗА ВРЕМЕ НА КАМПАЊАТА “HOME”

ПРОМОЦИЈA НА RAMSTORE ЗА ВРЕМЕ НА КАМПАЊАТА “HOME”

Време е да ги купите вашите омилени  Ramstore  парчиња мебел и додатоци за домот, по прилагодени поволни цени    Ова е само дел од промоцијата на Ramstore за време на кампањата “HOME”  Редовна цена: 2,498 денари Нова цена: 1,899 денари Редовна цена: 2,479 денари Нова цена: 1,599 денари Редовна цена: 1,909 денари Нова цена: 1,200 денари Редовна цена:...

07.05.201807.05.2018
ПРОМОЦИЈA НА ECOTIP ЗА ВРЕМЕ НА КАМПАЊАТА “HOME”

ПРОМОЦИЈA НА ECOTIP ЗА ВРЕМЕ НА КАМПАЊАТА “HOME”

Време да ги купите вашите омилени  ECOTIP парчиња мебел и додатоци за домот, по прилагодени поволни цени   Ова е само дел од промоцијата на ECOTIP за време на кампањата “HOME”  Редовна цена: 20,900 денари Нова цена: 16,720 денари Редовна цена: 8,700 денари Нова цена: 6,960 денари Редовна цена: 1,231 денари Редовна цена: 30,250 денари Редовна цена: 984...

04.05.201806.05.2018
ПРОМОЦИЈA НА KARES ЗА ВРЕМЕ НА КАМПАЊАТА “HOME”

ПРОМОЦИЈA НА KARES ЗА ВРЕМЕ НА КАМПАЊАТА “HOME”

Време да ги купите вашите омилени  Kares парчиња мебел и додатоци за домот, по прилагодени поволни цени   Ова е само дел од промоцијата на Kares за време на кампањата “HOME”   KARES  Редовна цена: 3,490 денари Нова цена: 2,792 денари  KARES  Цена: 11,990 денари  KARES  Цена: 3,990 денари  KARES  Цена: 1,580 денари  KARES  Цена: 3,990 денари  KARES  Редовна...

02.05.201802.05.2018
ПРОМОЦИЈA НА TAC ЗА ВРЕМЕ НА КАМПАЊАТА “HOME”

ПРОМОЦИЈA НА TAC ЗА ВРЕМЕ НА КАМПАЊАТА “HOME”

Време да ги купите вашите омилени  TAC  парчиња мебел и додатоци за домот, по прилагодени поволни цени   Ова е само дел од промоцијата на TAC за време на кампањата “HOME”   TAC  Редовна цена: 3,800 денари Нова цена: 2,550 денари Редовна цена: 3,800 денари Нова цена: 3,230 денари Редовна цена: 3,800 денари Нова цена: 2,550 денари Редовна цена:...

30.04.201830.04.2018
ПРОМОЦИЈA НА NEFA ЗА ВРЕМЕ НА КАМПАЊАТА “HOME”

ПРОМОЦИЈA НА NEFA ЗА ВРЕМЕ НА КАМПАЊАТА “HOME”

Време да ги купите вашите омилени NEFA  парчиња мебел и додатоци за домот, по прилагодени поволни цени   Ова е само дел од промоцијата на NEFA за време на кампањата “HOME”  Редовна цена: 13,990 денари Нова цена: 11,192 денари Редовна цена: 24,990 денари Нова цена: 19,992 денари Редовна цена: 34,990 денари Нова цена: 27,992 денари Редовна цена: 24,990...

27.04.201830.04.2018
Промоцијa на LUSSO за време на кампањата “HOME” 

Промоцијa на LUSSO за време на кампањата “HOME” 

  Време да ги купите вашите омилени LUSSO парчиња и додатоци за домот, по прилагодени поволни цени   Ова е само дел од промоцијата на LUSSO за време на кампањата “HOME”  LUSSO ( можност за поделба по парче ) Редовна цена: 5,500 денари Нова цена: 2,750 денари Редовна цена: 5,000 денари Нова цена: 2,250 денари Керамички чинии ( можност...

26.04.201830.04.2018