Каталог со училишен прибор и канцелариски материјали на Просветно Дело

Каталог со училишен прибор и канцелариски материјали на Просветно Дело

Размислувате што креативно да прават вашите деца за распустот? Или пак, почнувате со подготовките за новата учебна година? Можеби ви недостига нешто за вашето канцелариско работење или хоби? Погледнете го новиот Каталог со училишен прибор и канцелариски материјали на Просветно дело и најдете се` на едно место.

25.09.201725.09.2017
☀️Време е за летен шопинг во #ALDO ️

☀️Време е за летен шопинг во #ALDO ️

☀️Време е за летен шопинг во Skopje City Mall ️ Денес ја посетивме продавницата на #ALDO Големи летни попусти, добар шопинг и не заборавајте ГОООЛЕМА НАГРАДНА ИГРА  Повеќе информации за наградната игра на skopjecitymall.mk/summer/ ☀️Редовна цена 7 490 ден ⛱️Summer Mall цена 3 745 ден ☀️Редовна цена 6 900 ден ⛱️Summer Mall цена 3 450 ден ☀️Редовна цена...

12.09.201712.09.2017
☀️Време е за летен шопинг во Celio ️

☀️Време е за летен шопинг во Celio ️

☀️Време е за летен шопинг во Skopje City Mall Денес ја посетивме продавницата на #Celio Големи летни попусти, добар шопинг и не заборавајте ГОООЛЕМА НАГРАДНА ИГРА  Повеќе информации за наградната игра на skopjecitymall.mk/summer/ ☀️Редовна цена 2 190 ден ⛱️Summer Mall цена 1 190 ден ☀️Редовна цена 2 190 ден ⛱️Summer Mall цена 1 190 ден ☀️Редовна цена...

12.09.201712.09.2017
☀️Време е за летен шопинг во BeoSport ️

☀️Време е за летен шопинг во BeoSport ️

Време е за летен шопинг во Skopje City Mall Денес ја посетивме продавницата на #BeoSport Големи летни попусти, добар шопинг и не заборавајте ГОООЛЕМА НАГРАДНА ИГРА  Повеќе информации за наградната игра на skopjecitymall.mk/summer/ #SummerMall во #SkopjeCityMall⛱️ ☀️Редовна цена 5 490 ден ⛱️Summer Mall цена 2 470 ден ☀️Редовна цена 2 490 ден ⛱️Summer Mall цена 1 195 ден ☀️Редовна...

05.09.201705.09.2017
Летен предлог од Nina Box

Летен предлог од Nina Box

Летото е совршено со вистинските аксесоари од Nina Box. Комплетирајте го вашиот изглед и уживајте во сонцето #ninabox_mk #SkopjeCityMall

18.08.201718.08.2017
AMC викенд понуда

AMC викенд понуда

 Супер акција во AMC – продажба на 36 рати без камата и без никакви скриени трошоци со кредитните картички на стопанска банка на целиот асортман по промотивни цени! Акцијата важи САМО од ОВОЈ ЧЕТВРТОК 6-ти ЈУЛИ до САБОТА 8-ми ЈУЛИ во салонот на АМЦ во #SkopjeCityMall . ПОБРЗАЈТЕ!!! Акцијата важи за сите производи, вклучително и оние на промоција....

18.08.201718.08.2017
Last Minute Sale шопинг во Lacoste

Last Minute Sale шопинг во Lacoste

Време е за Last Minute Sale шопинг во Skopje City Mall  Денес ја посетивме продавницата на #Lacoste Последни летни попусти, добар шопинг и супер атмосфера Lacoste Редовна цена 7 200 денари  Last Minute Sale цена 5 040 денари Lacoste Редовна цена 5 200 денари  Last Minute Sale цена 3 640 денари Lacoste Редовна цена 6 300...

17.08.201714.12.2017
Акција Happy Faces во #Wenice

Акција Happy Faces во #Wenice

Акција Happy Faces во слаткиот #Wenice 💚 -10% на еден купен артикл ( артикл со највисока цена ) -15% на вториот купен артикл ( артикл со пониска цена ) -20% на трет,четврт….купен артикл ( артклот/артиклите со најниски цени )

16.08.201716.08.2017