AMC викенд понуда

AMC викенд понуда

 Супер акција во AMC – продажба на 36 рати без камата и без никакви скриени трошоци со кредитните картички на стопанска банка на целиот асортман по промотивни цени! Акцијата важи САМО од ОВОЈ ЧЕТВРТОК 6-ти ЈУЛИ до САБОТА 8-ми ЈУЛИ во салонот на АМЦ во #SkopjeCityMall . ПОБРЗАЈТЕ!!! Акцијата важи за сите производи, вклучително и оние на промоција....

18.08.201718.08.2017
Last Minute Sale шопинг во Lacoste

Last Minute Sale шопинг во Lacoste

Време е за Last Minute Sale шопинг во Skopje City Mall  Денес ја посетивме продавницата на #Lacoste Последни летни попусти, добар шопинг и супер атмосфера Lacoste Редовна цена 7 200 денари  Last Minute Sale цена 5 040 денари Lacoste Редовна цена 5 200 денари  Last Minute Sale цена 3 640 денари Lacoste Редовна цена 6 300...

17.08.201714.12.2017
Акција Happy Faces во #Wenice

Акција Happy Faces во #Wenice

Акција Happy Faces во слаткиот #Wenice 💚 -10% на еден купен артикл ( артикл со највисока цена ) -15% на вториот купен артикл ( артикл со пониска цена ) -20% на трет,четврт….купен артикл ( артклот/артиклите со најниски цени )

16.08.201716.08.2017
LTB 🌟LATE NIGHT SHOPPING 🌟

LTB 🌟LATE NIGHT SHOPPING 🌟

 LTB со 20% намаление | LATE NIGHT SHOPPING Се гледаме во петок и се дружиме до полноќ 🕛 Ве очекуваме на LATE NIGHT SHOPPING

14.08.201714.08.2017
Cosmo 🌟 LATE NIGHT SHOPPING 🌟

Cosmo 🌟 LATE NIGHT SHOPPING 🌟

Cosmo – LATE NIGHT SHOPPING До – 60% Ве очекуваме на  LATE NIGHT SHOPPING и се дружиме до полноќ 🕛

14.08.201714.08.2017
Triteks 🌟LATE NIGHT SHOPPING 🌟

Triteks 🌟LATE NIGHT SHOPPING 🌟

Од 23 до 25.06.2017 повелете во специјализираната продавница на Triteks Underwear во Skopje City Mаll и искористете го попустот за време на LATE NIGHT SHOPPING   Повелете на ШОПИНГ до полноќ со намалени цени!

14.08.201714.08.2017
BeoSport 🌟LATE NIGHT SHOPPING🌟

BeoSport 🌟LATE NIGHT SHOPPING🌟

Дополнителен попуст на веќе намалените цени #BeoSport ! Welcome to LATE NIGHT SHOPPING Се гледаме во петок и се дружиме до полноќ 🕛 Ве очекуваме на LATE NIGHT SHOPPING

14.08.201714.08.2017
Arthur’s 🌟LATE NIGHT SHOPPING 🌟

Arthur’s 🌟LATE NIGHT SHOPPING 🌟

Arthur’s- LATE NIGHT SHOPPING До – 50% на цел асортиман Ве очекуваме на LATE NIGHT SHOPPING и се дружиме до полноќ 

14.08.201714.08.2017