Нов каталог на Нептун

Нов каталог на Нептун

Промоција на телевизори, смартфони, лаптопи, фотоапарати и галантерија во новиот Нептун леток! Разгледајте ги понудите. Акцијата важи до 22ри август. #Skopjecitymall

25.09.201725.09.2017
Нина Бох со голема летна акција

Нина Бох со голема летна акција

Акција -50% на втор производ во текот на месецов Разгалете ги сетилата уживајте во привилегијата да бидете уникатни. Нина Бох Македонија #ninabox_mk  

25.09.201725.09.2017
Каталог со училишен прибор и канцелариски материјали на Просветно Дело

Каталог со училишен прибор и канцелариски материјали на Просветно Дело

Размислувате што креативно да прават вашите деца за распустот? Или пак, почнувате со подготовките за новата учебна година? Можеби ви недостига нешто за вашето канцелариско работење или хоби? Погледнете го новиот Каталог со училишен прибор и канцелариски материјали на Просветно дело и најдете се` на едно место.

25.09.201725.09.2017
☀️Време е за летен шопинг во #ALDO ️

☀️Време е за летен шопинг во #ALDO ️

☀️Време е за летен шопинг во Skopje City Mall ️ Денес ја посетивме продавницата на #ALDO Големи летни попусти, добар шопинг и не заборавајте ГОООЛЕМА НАГРАДНА ИГРА  Повеќе информации за наградната игра на skopjecitymall.mk/summer/ ☀️Редовна цена 7 490 ден ⛱️Summer Mall цена 3 745 ден ☀️Редовна цена 6 900 ден ⛱️Summer Mall цена 3 450 ден ☀️Редовна цена...

12.09.201712.09.2017
☀️Време е за летен шопинг во Celio ️

☀️Време е за летен шопинг во Celio ️

☀️Време е за летен шопинг во Skopje City Mall Денес ја посетивме продавницата на #Celio Големи летни попусти, добар шопинг и не заборавајте ГОООЛЕМА НАГРАДНА ИГРА  Повеќе информации за наградната игра на skopjecitymall.mk/summer/ ☀️Редовна цена 2 190 ден ⛱️Summer Mall цена 1 190 ден ☀️Редовна цена 2 190 ден ⛱️Summer Mall цена 1 190 ден ☀️Редовна цена...

12.09.201712.09.2017
☀️Време е за летен шопинг во BeoSport ️

☀️Време е за летен шопинг во BeoSport ️

Време е за летен шопинг во Skopje City Mall Денес ја посетивме продавницата на #BeoSport Големи летни попусти, добар шопинг и не заборавајте ГОООЛЕМА НАГРАДНА ИГРА  Повеќе информации за наградната игра на skopjecitymall.mk/summer/ #SummerMall во #SkopjeCityMall⛱️ ☀️Редовна цена 5 490 ден ⛱️Summer Mall цена 2 470 ден ☀️Редовна цена 2 490 ден ⛱️Summer Mall цена 1 195 ден ☀️Редовна...

05.09.201705.09.2017
Летен предлог од Nina Box

Летен предлог од Nina Box

Летото е совршено со вистинските аксесоари од Nina Box. Комплетирајте го вашиот изглед и уживајте во сонцето #ninabox_mk #SkopjeCityMall

18.08.201718.08.2017
AMC викенд понуда

AMC викенд понуда

 Супер акција во AMC – продажба на 36 рати без камата и без никакви скриени трошоци со кредитните картички на стопанска банка на целиот асортман по промотивни цени! Акцијата важи САМО од ОВОЈ ЧЕТВРТОК 6-ти ЈУЛИ до САБОТА 8-ми ЈУЛИ во салонот на АМЦ во #SkopjeCityMall . ПОБРЗАЈТЕ!!! Акцијата важи за сите производи, вклучително и оние на промоција....

18.08.201718.08.2017