👖 Jack & Jones Jeans Week Понуда 👖

👖 Jack & Jones Jeans Week Понуда 👖

👖👗👒 Fashion Month 👞💕👖 ♔♚ Jack & Jones JEANS WEEK ♚♔ -20% попуст на сите фармерки -50% попуст на одредени производи #JackandJones #SkopjeCityMall

01.06.201721.02.2018
iSTYLE повторно ја отвара својата Apple продавница, по реновирањето во Skopje City Mall

iSTYLE повторно ја отвара својата Apple продавница, по реновирањето во Skopje City Mall

iSTYLE повторно ја отвара својата Apple Premium Reseller продавница, по реновирањето во Skopje City Mall, на 1 Јуни во 10:00 часот, нудејќи на своите клиенти можност да научат и искусат иновативни продукти и решенија од Apple, вклучувајќи Mac, iPhone, iPad и Beats слушалки и звучници со голем спектар на додатоци, сортирани во прекрасна средина, се...

30.05.201704.07.2017