iSTYLE повторно ја отвара својата Apple продавница, по реновирањето во Skopje City Mall

iSTYLE повторно ја отвара својата Apple продавница, по реновирањето во Skopje City Mall

iSTYLE повторно ја отвара својата Apple Premium Reseller продавница, по реновирањето во Skopje City Mall, на 1 Јуни во 10:00 часот, нудејќи на своите клиенти можност да научат и искусат иновативни продукти и решенија од Apple, вклучувајќи Mac, iPhone, iPad и Beats слушалки и звучници со голем спектар на додатоци, сортирани во прекрасна средина, се...

30.05.201704.07.2017