Време е за Last Minute Sale шопинг во BATA

Време е за Last Minute Sale шопинг во BATA

 Време е за Last Minute Sale шопинг во BATA  Побрзајте попустите траат додека има залиха. Уживајте во шопинг со намалени цени‼️ Повеќе информации http://skopjecitymall.mk/lms/ #LastMinuteSale#времеезашопинг#SkopjeCityMall Редовна цена 6,790 денари 🛍️ Last Minute Sale цена 3,395 денари Редовна цена 5,590 денари 🛍️ Last Minute Sale цена 2,795 денари Редовна цена 5,590 денари 🛍️ Last Minute Sale цена 1,677 денари Редовна...

30.01.201830.01.2018
Време е за Last Minute Sale шопинг во Jack & Jones

Време е за Last Minute Sale шопинг во Jack & Jones

 Време е за Last Minute Sale шопинг во Jack & Jones  Побрзајте попустите траат додека има залиха. Уживајте во шопинг со намалени цени‼️ Повеќе информации http://skopjecitymall.mk/lms/ #LastMinuteSale #времеезашопинг #SkopjeCityMall Редовна цена 5,580 денари 🛍️ Last Minute Sale цена 2,790 денари Редовна цена 6,200 денари 🛍️ Last Minute Sale цена 3,100 денари Редовна цена 1,860 денари 🛍️ Last Minute Sale цена 930...

30.01.201830.01.2018
Време е за Last Minute Sale шопинг во LUSSO 

Време е за Last Minute Sale шопинг во LUSSO 

 Време е за Last Minute Sale шопинг во LUSSO  Побрзајте попустите траат додека има залиха. Уживајте во шопинг со намалени цени‼️ Повеќе информации http://skopjecitymall.mk/lms/ #LastMinuteSale #времеезашопинг #SkopjeCityMall Редовна цена 4,300 денари 🛍️ Last Minute Sale цена 1,290 денари Сет тањири Редовна цена 2,350 денари 🛍️ Last Minute Sale цена 1,175 денари Сет чаши Редовна цена 3,100 денари 🛍️ Last Minute Sale...

29.01.201829.01.2018
Време е за Last Minute Sale шопинг во D’S DAMAT

Време е за Last Minute Sale шопинг во D’S DAMAT

🛍️ Време е за Last Minute Sale шопинг во D’S DAMAT 🛒 Побрзајте попустите траат додека има залиха. Уживајте во шопинг со намалени цени‼️ Повеќе информации http://skopjecitymall.mk/lms/ #LastMinuteSale #времеезашопинг #SkopjeCityMall Редовна цена 8,900 денари 🛍️ Last Minute Sale цена 4,450 денари Редовна цена 8,900 денари 🛍️ Last Minute Sale цена 4,450 денари Редовна цена 10,500 денари 🛍️ Last...

29.01.201828.01.2018
Време е за Last Minute Sale шопинг во wenice

Време е за Last Minute Sale шопинг во wenice

 Време е за Last Minute Sale шопинг во wenice Побрзајте попустите траат додека има залиха. Уживајте во шопинг со намалени цени‼️ Повеќе информации http://skopjecitymall.mk/lms/ #LastMinuteSale #времеезашопинг #SkopjeCityMall

24.01.201830.01.2018
Време е за Last Minute Sale шопинг во FASHION & FRIENDS

Време е за Last Minute Sale шопинг во FASHION & FRIENDS

🛍️ Време е за Last Minute Sale шопинг во FASHON & FRIENDS 🛒 Побрзајте попустите траат додека има залиха. Уживајте во шопинг со намалени цени‼️ Повеќе информации http://skopjecitymall.mk/lms/ #LastMinuteSale #времеезашопинг #SkopjeCityMall Редовна цена 2,990 денари 🛍️ Last Minute Sale цена 1,790 денари Редовна цена 16,590 денари 🛍️ Last Minute Sale цена 11,590 денари Редовна цена 9,590 денари 🛍️ Last Minute Sale цена 5,790...

22.01.201822.01.2018
Време е за Last Minute Sale шопинг во Bella!

Време е за Last Minute Sale шопинг во Bella!

 Време е за Last Minute Sale шопинг во Bella  Побрзајте попустите траат додека има залиха. Уживајте во шопинг со намалени цени‼️ Повеќе информации http://skopjecitymall.mk/lms/ #LastMinuteSale #времеезашопинг #SkopjeCityMall Редовна цена 6,290 денари 🛍️ Last Minute Sale цена 4,290 денари Редовна цена 8290 денари 🛍️ Last Minute Sale цена 5490 денари Редовна цена 7290 денари 🛍️ Last Minute Sale цена 4890 денари Редовна...

22.01.201822.01.2018
Време е за Last Minute Sale шопинг во ALDO!

Време е за Last Minute Sale шопинг во ALDO!

Побрзајте попустите траат додека има залиха. Уживајте во шопинг со намалени цени‼️ Повеќе информации http://skopjecitymall.mk/lms/ 🛍️ Време е за Last Minute Sale шопинг во ALDO 🛒 #LastMinuteSale #времеезашопинг #SkopjeCityMall Редовна цена 4,500 денари 🛍️ Last Minute Sale цена 1,350 денари Редовна цена 5,900 денари 🛍️ Last Minute Sale цена 1,770 денари Редовна цена 5,900 денари 🛍️ Last Minute Sale цена 1,770 денари Редовна...

22.01.201822.01.2018
Одиме во Swarovski

Одиме во Swarovski

Започна дополнителниот попуст на веќе намалените производи во Swarovski 💜 Посетете не и одберете ги вашите омилени парчиња накит, украси и други модни додатоци по неверојатно намалени цени!

15.01.201815.01.2018