Нептун со супер празнична понуда – Големи попусти и до 48 рати без камата на сите производи на happy цени!

Нептун со супер празнична понуда – Големи попусти и до 48 рати без камата на сите производи на happy цени!

HAPPY WEEK акција во Нептун со големи празнични попусти и до 48 рати БЕЗ камата на СИТЕ производи на happy цени! Од 24-31 декември, до 48 рати без камата со haPPy кредитот или до 24 рати без камата со кредитните картички, потрошувачите ќе можат да си ги купат потребните производи по промотивни – haPPу цени...

24.12.201824.12.2018
Чизми за на снег во продавницата K&K!

Чизми за на снег во продавницата K&K!

Детски термо чизми Termix со актуелен дизајн направени од мека пена EVA. Исклучително лесни со тежина 350-400 грама на еден пар, удобни и со подвижен термо чорап. Благодарение на воздушните микро меурчиња во EVA материјалот, тие се отпорни, флексибилни и топли до -30 ° C степени. Пена EVA која се користи во изработката е сигурен...

03.12.201803.12.2018
Black Friday во CARPISA

Black Friday во CARPISA

🌟 Black Friday во Skopje City Mall🌟 Го посетивме штандот на CARPISA❗ Скопје Сити Мол Ве поканува на големо шопинг лудило ❗ Редовна цена : 2.690 денари 🌟 Black Friday🌟 цена : 1.883 денари Редовна цена : 1.990 денари 🌟 Black Friday🌟 цена : 1.393 денари Редовна цена : 3.290 денари 🌟 Black Friday🌟 цена : 1.645 денари Редовна цена : 2.690 денари...

23.11.201823.11.2018
 Black Friday во O BAG

 Black Friday во O BAG

🌟 Black Friday во Skopje City Mall🌟 Ја посетивме продавницата на OBAG❗ Скопје Сити Мол Ве поканува на големо шопинг лудило ❗ Редовна цена : 11.020 денари 🌟 Black Friday🌟 цена : 7.714 денари Редовна цена : 9.720 денари 🌟 Black Friday🌟 цена : 6.804 денари Редовна цена : 9.900 денари 🌟 Black Friday🌟 цена : 6.930 денари Редовна цена : 4.240 денари...

23.11.201823.11.2018
Black Friday во CITY FASHION WOMAN

Black Friday во CITY FASHION WOMAN

🌟 Black Friday во Skopje City Mall🌟 Ја посетивме продавницата на CITY FASHION WOMAN❗ Скопје Сити Мол Ве поканува на големо шопинг лудило ❗ Редовна цена : 17.990 денари 🌟 Black Friday🌟 цена : 14.392 денари Редовна цена : 32.990 денари 🌟 Black Friday🌟 цена : 23.093 денари Редовна цена : 29.590 денари 🌟 Black Friday🌟 цена : 20.713 денари Редовна цена :...

23.11.201823.11.2018
 Black Friday во OFFICE SHOES

 Black Friday во OFFICE SHOES

🌟 Black Friday во Skopje City Mall🌟 Ја посетивме продавницата на OFFICE SHOES❗ Скопје Сити Мол Ве поканува на големо шопинг лудило ❗ Редовна цена : 9.890 денари 🌟 Black Friday🌟 цена : 7.912 денари Редовна цена : 9.290 денари 🌟 Black Friday🌟 цена : 6.503 денари Редовна цена : 7.990 денари 🌟 Black Friday🌟 цена : 6.392 денари Редовна цена : 14.990...

23.11.201823.11.2018
Black Friday во SPORT VISION KIDS

Black Friday во SPORT VISION KIDS

🌟 Black Friday во Skopje City Mall🌟 Ја посетивме продавницата на SPORT VISION KIDS❗ Скопје Сити Мол Ве поканува на големо шопинг лудило ❗ Редовна цена : 3.390 денари 🌟 Black Friday🌟 цена : 2.373 денари Редовна цена : 3.690 денари 🌟 Black Friday🌟 цена : 2.583 денари Редовна цена : 2.190 денари 🌟 Black Friday🌟 цена : 1.533 денари Редовна цена :...

23.11.201823.11.2018
Black Friday во NAVIGARE

Black Friday во NAVIGARE

🌟 Black Friday во Skopje City Mall🌟 Ја посетивме продавницата на NAVIGARE❗ Скопје Сити Мол Ве поканува на големо шопинг лудило ❗ Редовна цена : 14.400 денари 🌟 Black Friday🌟 цена : 10.080 денари Редовна цена :19.900 денари 🌟 Black Friday🌟 цена : 13.930 денари Редовна цена : 13.900 денари 🌟 Black Friday🌟 цена : 11.120 денари Редовна цена : 5.490 денари 🌟 Black...

23.11.201823.11.2018
Black Friday во LEVI’S

Black Friday во LEVI’S

🌟 Black Friday во Skopje City Mall🌟 Ја посетивме продавницата на LEVI’S❗ Скопје Сити Мол Ве поканува на големо шопинг лудило ❗ Редовна цена : 8.390 денари 🌟 Black Friday🌟 цена : 6.712 денари Редовна цена : 9.590 денари 🌟 Black Friday🌟 цена : 7.672 денари Редовна цена : 4.190 денари 🌟 Black Friday🌟 цена : 3.352 денари Редовна цена : 7.090 денари...

23.11.201823.11.2018
Black Friday во BABY BLUE

Black Friday во BABY BLUE

🌟Black Friday во Skopje City Mall🌟 Ја посетивме продавницата на BABY BLUE ❗ Скопје Сити Мол Ве поканува на големо шопинг лудило ❗ Редовна цена : 8.650 денари 🌟 Black Friday🌟 цена : 7.785 денари Редовна цена : 16.600 денари 🌟 Black Friday🌟 цена : 14.940 денари Редовна цена : 24.900 денари 🌟 Black Friday🌟 цена : 19.920 денари Редовна цена : 18.900...

23.11.201823.11.2018
Black Friday во NINE WEST

Black Friday во NINE WEST

🌟 Black Friday во Skopje City Mall🌟 Ја посетивме продавницата на NINE WEST❗ Скопје Сити  Мол Ве поканува на големо шопинг лудило ❗ Редовна цена : 12.990 денари 🌟 Black Friday🌟 цена : 6.495 денари Редовна цена : 14.990 денари 🌟 Black Friday🌟 цена : 10.493 денари Редовна цена : 7.490 денари 🌟 Black Friday🌟 цена : 4.869 денари Редовна цена : 7.490...

23.11.201823.11.2018