➡️ Друштво надвор има снег, а ние побрзавме да се опремиме во Sport vision ⛷️

➡️ Друштво надвор има снег, а ние побрзавме да се опремиме во Sport vision ⛷️

 Sport Vision Шопинг цена: 3,119 денари ➡ Sport Vision Шопинг цена: 2,809 денари ➡ Sport Vision Шопинг цена: 3,226 денари  Sport Vision Шопинг цена: 2,794 денари ➡ Sport Vision Шопинг цена: 5,910 денари ➡ Sport Vision Шопинг цена: 2,962 денари ➡ Sport Vision Шопинг цена: 4,153 денари ➡ Sport Vision Шопинг цена: 5,192 денари ➡...

28.02.201828.02.2018
8-Мартовски попуст во Просветно дело #skopjecitymall

8-Мартовски попуст во Просветно дело #skopjecitymall

8-Мартовски попуст во Просветно дело #skopjecitymall ПОДАРИ ЉУБОВ – ПОДАРИ КНИГА Изберете книга за себе, за вашите сопруги, мајки или пријателки и тоа со попуст до 70%. И овој 8 Март подарете љубов – подарете книга!

27.02.201827.02.2018
НЕВЕРОЈАТНИОТ ПОПУСТ во Coincasa

НЕВЕРОЈАТНИОТ ПОПУСТ во Coincasa

САМО во Coincasa! Искористете го НЕВЕРОЈАТНИОТ ПОПУСТ од 50% и збогатете ги вашата спална и бања со нови и впечатливи постелнини, пешкири, бањарки изработени од висококвалитетен памук. Ве очекуваме во Скопје City Mall на приземје

23.02.201823.02.2018