Swarovski ви подарува за Валентајн!!!

Swarovski ви подарува за Валентајн!!!

Во месецот на љубовта се е во знакот на изненадувања и подароци. Со сметка над 9000 денари добијте и вие блескав подарок – прекрасна Remix бразлетна. * се додека има залихи

08.02.201808.02.2018
Подари со љубов со LTB jeans

Подари со љубов со LTB jeans

Почитувани потрошувачи, По повод денот на вљубените, од 8ми до 14-ти февруари среда,LTB ви подарува дополнителни 20%  на веке намалените цени…  подари со љубов секогаш ваш LTB jeans Macedonia ❤❤

08.02.201808.02.2018
Време е за Last Minute Sale шопинг во Timberland

Време е за Last Minute Sale шопинг во Timberland

🛍️ Време е за Last Minute Sale шопинг во Timberland 🛒 Побрзајте попустите траат додека има залиха. Уживајте во шопинг со намалени цени‼️ Редовна цена 9,990 денари 🛍️ Last Minute Sale цена 4,999 денари Редовна цена 9,990 денари 🛍️ Last Minute Sale цена 4,999 денари Редовна цена 12,990 денари 🛍️ Last Minute Sale цена 6,599 денари Редовна цена 9,990 денари...

03.02.201803.02.2018
Време е за Last Minute Sale шопинг во Enci Menci

Време е за Last Minute Sale шопинг во Enci Menci

🛍️ Време е за Last Minute Sale шопинг во Enci Menci 🛒 Побрзајте попустите траат додека има залиха. Уживајте во шопинг со намалени цени‼️ Редовна цена 1,490 денари 🛍️ Last Minute Sale цена 745 денари Редовна цена 3,390 денари 🛍️ Last Minute Sale цена 1,695 денари   Редовна цена 2,290 денари 🛍️ Last Minute Sale цена 1,145 денари Редовна цена...

03.02.201803.02.2018
Време е за Last Minute Sale шопинг во Tritex

Време е за Last Minute Sale шопинг во Tritex

🛍️ Време е за Last Minute Sale шопинг во Tritex 🛒 Побрзајте попустите траат додека има залиха. Уживајте во шопинг со намалени цени‼️ Редовна цена 200 денари 🛍️ Last Minute Sale цена 100 денари Редовна цена 340 денари 🛍️ Last Minute Sale цена 170 денари Редовна цена 180 денари 🛍️ Last Minute Sale цена 90 денари  Редовна цена 360 денари...

03.02.201803.02.2018
Време е за Last Minute Sale шопинг во BATA

Време е за Last Minute Sale шопинг во BATA

 Време е за Last Minute Sale шопинг во BATA  Побрзајте попустите траат додека има залиха. Уживајте во шопинг со намалени цени‼️ Повеќе информации http://skopjecitymall.mk/lms/ #LastMinuteSale#времеезашопинг#SkopjeCityMall Редовна цена 6,790 денари 🛍️ Last Minute Sale цена 3,395 денари Редовна цена 5,590 денари 🛍️ Last Minute Sale цена 2,795 денари Редовна цена 5,590 денари 🛍️ Last Minute Sale цена 1,677 денари Редовна...

30.01.201830.01.2018
Време е за Last Minute Sale шопинг во Jack & Jones

Време е за Last Minute Sale шопинг во Jack & Jones

 Време е за Last Minute Sale шопинг во Jack & Jones  Побрзајте попустите траат додека има залиха. Уживајте во шопинг со намалени цени‼️ Повеќе информации http://skopjecitymall.mk/lms/ #LastMinuteSale #времеезашопинг #SkopjeCityMall Редовна цена 5,580 денари 🛍️ Last Minute Sale цена 2,790 денари Редовна цена 6,200 денари 🛍️ Last Minute Sale цена 3,100 денари Редовна цена 1,860 денари 🛍️ Last Minute Sale цена 930...

30.01.201830.01.2018
Време е за Last Minute Sale шопинг во LUSSO 

Време е за Last Minute Sale шопинг во LUSSO 

 Време е за Last Minute Sale шопинг во LUSSO  Побрзајте попустите траат додека има залиха. Уживајте во шопинг со намалени цени‼️ Повеќе информации http://skopjecitymall.mk/lms/ #LastMinuteSale #времеезашопинг #SkopjeCityMall Редовна цена 4,300 денари 🛍️ Last Minute Sale цена 1,290 денари Сет тањири Редовна цена 2,350 денари 🛍️ Last Minute Sale цена 1,175 денари Сет чаши Редовна цена 3,100 денари 🛍️ Last Minute Sale...

29.01.201829.01.2018
Време е за Last Minute Sale шопинг во D’S DAMAT

Време е за Last Minute Sale шопинг во D’S DAMAT

🛍️ Време е за Last Minute Sale шопинг во D’S DAMAT 🛒 Побрзајте попустите траат додека има залиха. Уживајте во шопинг со намалени цени‼️ Повеќе информации http://skopjecitymall.mk/lms/ #LastMinuteSale #времеезашопинг #SkopjeCityMall Редовна цена 8,900 денари 🛍️ Last Minute Sale цена 4,450 денари Редовна цена 8,900 денари 🛍️ Last Minute Sale цена 4,450 денари Редовна цена 10,500 денари 🛍️ Last...

29.01.201828.01.2018
Време е за Last Minute Sale шопинг во wenice

Време е за Last Minute Sale шопинг во wenice

 Време е за Last Minute Sale шопинг во wenice Побрзајте попустите траат додека има залиха. Уживајте во шопинг со намалени цени‼️ Повеќе информации http://skopjecitymall.mk/lms/ #LastMinuteSale #времеезашопинг #SkopjeCityMall

24.01.201830.01.2018