Silhouette

silhouette[1]

ВТОР КАТ

t: +389 2 32 34 567

m: +389 78 334-304

e-mail: melina@silhouette.com.mk

w: www.silhouette.com.mk

локација до игротека ИМАГИНАРИУМ

Silhouette

silhouette-ad1-new-location

Silhouette е најпрочуениот бренд на салони за убавина во Македонија со 22 годишно работно искуство. Раполага со над 50 видови најсовремени апарати и стручен кадар кој загарантирано ќе Ви обезбеди:

– третмани за тело кои ќе ја оформат, затегнат и зацврстат Вашата силуета, доведувајќи ја до степен на совршенство;

– целосно безболни и пријатни третмани за лице со резултати еднакви на оние од пластичната хирургија;

– третмани за коса кои Вашата која ќе ја направат погуста, подолга, со беспрекорна боја, форма и сјај;

– други третмани за убавина, кои ќе направат секој дел од Вашето тело да блеска: нокти со посакувана должина, форма и боја, трајна шминка, нежни раце и негувани стапала, како и мазна кожа без влакна.

Silhouette постои за да го оствари Вашиот сон и да Ве претвори во она што сакате да бидете.

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?