Skip Hop во Крш

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Од семејната вечера до ручек во училиште. Омилените ликови од зоолошката градина ќе бидат постојан придружник на Вашите малечки, дома и во движење!
Колекцијата на Skip Hop во продавницaтa на Крш во Skopje City Mall‼️


  •  
  •  
  •  
  •  
  •