Skopje City Mall го честита 2ри август големиот македонски празник Илинден

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

🇲🇰️ Skopje City Mall го честита 2ри август големиот македонски празник Илинден 🇲🇰️

*Работиме со редовно работно време

Ве очекуваме‼


  •  
  •  
  •  
  •  
  •