Skopje City Mall Ве носи на најдобрите фестивали на Балканот!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Take a stand и биди во игра да патуваш на најдобриот локален фестивал Д Фестивал во Дојран од 7ми до 9ти Јули или на најдобриот фестивал во Европа EXIT во Нови Сад од 12ти до 15ти Јули. Бидете свој, имајте став и искажете го !

Следете не …наскоро повеќе информации !

Image may contain: text


  •  
  •  
  •  
  •  
  •