Skopje City Mall ве води на Taksirat Festival #20 ‼

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Skopje City Mall ве води на Taksirat Festival #20 

Во најголемиот шопинг настан за оваа година 🌟 Black Friday 🌟билетите за јубилејниот 20-ти ТАКСИРАТ се со дури 40% попуст од финалната цена 👉 само на продажниот штанд во Skopje City Mall и само за време на Black Friday & Weekend! 🎶👌

Главната вечер и финалната прослава на јубилејната 20-ка на ТАКСИРАТ ги има првите потврдени гости:
📢 Pendulum DJ set,
📢 Mando Diao,
📢 Therapy?,
📢 Smut,
📢 Nouvelle Vague,
📢 Dubioza kolektiv,
на главна бина;
📢 RAHZEL заедно со
📢 the X-Ecutioners,
📢 SAF Sound System,
📢 TRAP DA FUCK UP,
на втор стејџ;
+++ 🎧 SILENT DISCO 🎧

 

 


  •  
  •  
  •  
  •  
  •