Скопје Сити Мол и Македонската Асоцијација на Издавачи -Скопје, Ве пoкануваат на “Зимски саем на книгата”

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

 Скопје Сити Мол и Македонската Асоцијација на Издавачи -Скопје, Ве пoкануваат на “Зимски саем на книгата” кој ке се одржува од 01-ви заклучно со 08-ми Март, на приземје пред супермаркетот 

Ве очекуваат специјални цени и многу изненадувања!
Ве очекуваме 


  •  
  •  
  •  
  •  
  •