Соопштение до јавноста за прекин на работа

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Skopje City Mall Ве известува дека согласно прописите и одлуките на владата со цел да се намали ризикот од ширење на коронавирус  трговскиот центар ќе биде затворен во следниот период

Следниве локали остануваат отворени согласно препорачните мерки

* Зегин аптека
* Маркетот
* ДМ дрогерија
* Менувачница
* Тина Вет продавница за миленичиња

До истите може да се пристапи преку влезот од улица Љубљанска покрај банката и влезот од улицата Манапо кај маркетот.

* подземниот паркинг останува во функција

Во меѓувреме, ние продолжуваме да го почитуваме режимот на висока хигиена и засилена дезинфекција на нашите простории

Ви препорачиваме и Ве замолуваме да се грижите за вашето здравје како и за здравјето на тие околу вас со препорачните заштитни мерки.
Со почит


  •  
  •  
  •  
  •  
  •