Соопштение до јавноста за промена на работното време

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Почитувани,

согласно одлуката на комисијата за заразни болести и Владата на Република Северна Македонија, Ве известиме дека од утре 06.04.2021 работно време на трговскиот центар ќе биде до 19:00 часот.

Со овие промени работно време на трговскиот центар ќе биде од 09:00 – 19:00 часот.

Новото работно време ќе биде во примена се до нова одлука на Владата.

Како менаџмент на Скопје Сити Мол Ве потсетуваме дека потребно е секојдневното работење да остане во согласност со мерките за безбедност, кои се препорачни за работа на трговските центри во Република Северна Македонија. Ви препорачуваме и замолуваме да се грижите за вашето здравје, како и за здравјето на тие околу вас со препорачаните заштитни мерки.

Со почит


  •  
  •  
  •  
  •  
  •